MC Semester till Lofoten i Norge
2004-08-02 20:00

Jag och Nicklas gjorde en MC resa upp i nordnorge och körde hela lofoten till spetsen längst ut där vi sedan åkte båt tillbaka till fastlandet.

Full fart med båten mot fastlandet. Min honda vfr 750f men packning på lofoten. Det var som en saga..vägarna ganska fina och slingriga. vägen.. Utslagen MC förare..haha..nicklas är lite slut efter allt åkande. fina berg i bakgrunden. Mycket vatten och idylliska byar vid havet.. Fin vy på lofoten, notera allt gräs! Jag framför bergen på väg ut mot lofoten. Många fina vikar.. På båten till fastlandet från lofotens yttersta spets. Bob Marley var på båten också..haha ler lofoten blir mindre och mindre. Fiskebåtarna låg i rad. havet är lungt och stilla. En och annan fiskebåt såg man. byarna var många och inte så stora..hela lofoten har exploderat när det gäller bebyggelse..