Nu blommar det...
2006-10-30 20:00

Skall köra till jobbet tidigt på morgonen torsdagen den 2610 , tid är beställd på DiTEC för den sista påfyllningen allt måste klaffa då en vän skall se till att köra mig till jobbet då DiTEC behöver bilen. Men vad händer? Jo 300 meter hemifrån frustar och hoppar bilen som en blandning av en tjur och kanin det böjar puffa därfram under motorhuven och bilen blir seg och orkar inte dra sig fram själv. Efter ett antal försök inser jag att jag måste bort ifrån huvudvägen och lyckas backa bilen 200 meter och in på en mindre väg där det finns en parkeringsficka. Jaha då fick man börja ringa runt, först ut var DiTEC det blev ingen påfyllning och jag fick en ny tid en månad senare pga att de inte har tid. Typiskt att man råkar ut för detta precis den dagen då man väntat på tid i över en månad på DiTEC. Bara en vecka tidigare hade bilen varit på verkstad för en 7500 mila service och vid det tillfället fick jag en litet visitliknande kort på gratis bärgning vid problem ni anar inte vad bra till pass den lappen kom, bara att göra slag i saken och ringa bärgaren. Han var inte långt borta och inom 20 minuter var bilen bärgad. Ringde i samma veva min vän att han inte behövde vänta på DiTEC för att köra mig till jobbet. Nu var det dags att ringa min VD och låna hans bil så jag kunde komma till jobbet. Bilen skulle stå på verkstaden över helgen då gasspjället som gått sönder/sotat igen inte fanns hemma. På måndagen (3010) ringer jag verkstaden för att höra hur det går med bilen, och det blir lite tyst på andra sidan och sedan för man höra det har varit inbrott i din bil i helgen ÅÅåååhhh det är inte sant..först motorhaveri med bärgning och sedan på toppen av det ett inbrott också i bilen. Så det var bara att ringa försäkringsbolaget igen och anmäla ytterliggare en skada. Polisen fick jag ringa för att göra en anmälan om inbrott har man otur eller vad?